Veelgestelde vragen


Q: Waarom heb ik mijn bestelling nog niet in huis?
A: Veel producten die je op de site vindt, worden op bestelling gemaakt. Dit betekent dat het productieproces pas in gang wordt gezet als de bestelling is geplaatst. Alles wordt met de hand vervaardigd en dit kost nou eenmaal wat tijd. Je kunt bij het kopje 'levertijden' kijken voor een indicatie. Wil je een preciezere datum waarop jouw bestelling bezorgd wordt, stuur dan even een mail naar: info@mooitjes.nl. Ik hoop op jouw begrip!

 

Bobike

 

 

 

Q: Wat is precies het koord voor in de windschermflap en heb ik deze echt nodig?
A: Het gaat hier om een plastic koord ter lengte van het windscherm. Hiermee schuif je de flap makkelijk door de ronde opening onderaan het windscherm. De meeste mensen hebben nog een oude flap waarin een koord zit (ofwel vastgenaaid aan de stof, ofwel los.). Je kunt dit oude koord gebruiken en in de nieuwe flap schuiven. Dan heb je geen extra koord nodig. Mocht je geen oude flap hebben, dan is het koord wel nodig. Deze bestel je apart bij je bestelling. Het koord wordt dan al voor jou in de flap geschoven zodat je hem meteen kunt bevestigen aan het scherm.

 

 

 

Q: Zit er klittenband op de achterkant zodat ik het kussen kan vastmaken aan mijn stoeltje?
A: Jazeker! Er zitten 4 klittenbandrondjes op de achterkant. Deze zijn afneembaar en, indien nodig, te verplaatsen.

 

 

Q: Er zit geen klittenband meer op mijn stoeltje. Hoe moet ik dan het kussentje bevestigen?
A: Je kunt extra klittenband mee bestellen. Geef bij het bestellen aan dat het om klittenband voor het stoeltje zelf gaat.

Q: Kan het kussentje ook iets dikker zodat mijn kindje nóg comfortabeler zit?
A: Jahoor dat kan! Voeg het product 'extra laag vulling' toe aan je winkelmandje en klik in het keuzemenu aan om hoeveel kussentjes het gaat.

Q; Als ik kies voor 'Bobike junior', heb ik dan 2 kussens voor het stoeltje aan het stuur, én het stoeltje achterop?
A; Nee, de Bobike junior is een inklapbaar stoeltje dat achterop de bagagedrager zit. Dit stoeltje heeft 2 kussentjes. Wil je 2 kussens voor je 2 stoeltjes? Bestel dan een mini (voorzitje) en een maxi (achterzitje) kussen.

 

 

 

Stokke

 

 

 

Q: Past de Stokke bekleding set ook op mijn Stokke stoel?
A: De bekleding past op zowel het oude (met het leertje) als het nieuwe (plastic beugel) model van de Stokke TrippTrapp. Het allernieuwste model van Stokke heet de 'Stokke steps'. Hier past de bekleding niet op.

 

Q; Waar dient het klittenband voor op mijn Stokke bekleding?
A; Deze is, net als het originele kussen van Stokke, bedoeld om het kussen mee vast te maken als je de babyset niet meer gebruikt. Met het klittenband kun je het kussen om de houten leuning van de stoel heen vouwen.

 

Q; Wat is het verschil tussen geplastificeerd en gecoat katoen?
A; Allebei de stoffen hebben een laagje waardoor de set waterdicht en afneembaar is. De gecoate versie voelt alleen wat zachter en soepeler aan.

 

 

Overig

 

 

 

Q; Ik heb een bakfiets van een merk dat niet op de site staat. Kan ik evengoed kussens hiervoor bestellen?
A: Ja dat kan. Je mag dan even een mail sturen naar info@mooitjes.nl met daarin: het merk van de bakfiets, foto's en alle maten (zit+rug hoogte en diepte). Is het bankje opklapbaar of is deze vast? Waar zitten de gordeltjes bevestigd? Wees hierbij zo specifiek mogelijk zodat de pasvorm helemaal goed is!

 

Staat jouw vraag er niet bij? Mail dan naar info@mooitjes.nl of vul het contactformulier in