Welkom bij Mooitjes.nl


Mooitjes maakt babytextiel, bekleding voor de fiets en kinderstoel en allerlei accessoires, kraamcadeautjes en andere creatieve spulletjes. Allemaal om het leven van jou en jouw kleintje(s) wat mooier en makkelijker te maken! Ik maak ook allerlei producten op maat, dus mail of jouw idee mogelijk is!

 

Ik gebruik alleen stoffen van goede kwaliteit. Het katoen is ook echt 100% katoen, de zeil-collectie is waterafstotend en het geplastificeerde en gecoate katoen is supersterk!

 

Meer over Jojanneke van Mooitjes.nl

 

Eigenlijk ben ik mijn leven lang al bezig met allerlei creatieve hobby's. Samen met een vriendin heb ik urenlang geknutseld, met als resultaat: talloze originele en mooie sieraden. Inmiddels geef ik samen met haar zo heel af en toe een leuke sieradenworkshop (www.belloperlina.nl).
Toen ik in verwachting was van mijn eerste dochter (inmiddels heb ik twee dochters), kreeg ik de kriebels om met stof aan de slag te gaan. Ik kocht een naaimachine, draad en wat stof en begon uit het niets. Na heel wat oefenen, nog meer oefenen en een cursus tussendoor, begonnen mensen in mijn omgeving te  vragen of ik ook wat voor hen kon maken. Een tuinkussenset voor hun loungebank? Een babybroekje als kraamcadeau? En doe mij maar een paar kussentjes voor mijn Bobike fietstoeltjes!

 

Zo is het balletje gaan rollen, of in mijn geval: de naald is gaan naaien!

 

Met heel veel liefde en plezier maak ik nu allerlei producten uit opdracht, en héél af en toe tussendoor een leuk jurkje voor een van mijn meiden :).

 

Neus lekker rond op mijn site, en heb je een vraag/opmerking of tip over een bestaand of nieuw product? Aarzel niet en neem contact op via 'stel een vraag' of mail naar: info@mooitjes.nl

 

Ik denk graag met je mee!

 

Liefs,

 

Jojanneke

 

Kamer van Koophandel
Mooitjes.nl staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer: 61460796

BTW-nummer
NL187784644B01

Bankgegevens
Naam bank: Rabobank

IBAN: NL34RABO0191828971      
Rekeninghouder: Mooitjes.nl